Archive | 15/02/2010

YLLÄTYSLAATIKKO

Crizy haastoi minut Eksynyt elämään –blogissaan etsimään neljännestä kansiosta neljättä kuvaa. Siinä kävi hassusti, mutta silti aika mukavasti. Nimittäin kuva, joka sieltä löytyi ei ollut ihan perinteinen valokuva. Se on skannattu kaava. Ja ajattelin tietysti, että en minä sitä voi julkaista. Lopulta tulin järkiini, ja ajattelin että HAH, vai en voi. Totta kai voin. Sillä siitä kaavasta saa tällaisen mukavan laatikon, johon voi laittaa vaikka suklaakonvehdin tai pienen koriste-esineen. Mitä vain ikinä keksitkin.

Jäljennä kaava mieleisellesi paperille. Itse halusin näin iloisen värisen.

Leikkaa kuvio irti. Kuvio on helppo jäljentää päivänvalossa ikkunaa vasten tai voit käyttää kalkkeeripaperia, joilla jäljennetään kankaalle vaatteiden kaavoja. Paras olisi valopöytä. Nuuttaa sisäpuolelta virkkuukoukulla tai sukkapuikolla kaikki viivat. Ota viivain avuksi, siten saat suoraa jälkeä. Eli vedät terävällä puikolla taitoksen merkittyihin  kohtiin. Laatikon sulkijan viiva on tuo keskimmäinen, siihen tuo kieleke ulottuu hyvin.  Lopulta taitat ja liimaat laatikon kokoon. Ja sinulla on valmis yllätyslaatikko, vaikka kauniisti katettuun pöytään. 

Tässä eri vaiheista kuvia.

Haastan mukaan Reijan Tuulestatemmattua -blogista

Tuuren Jotain muuta kuin elämää -blogista,

ja he jotka haluavat osallistua.

[album: http://www.raila.fi/wp/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp/wp-content/uploads/dm-albums/NELJAS KUVA/]