Archive | 08/11/2010

MISTÄ YSTÄVÄSI PITÄVÄT?

Joskus lähelle tulee ihmisiä, joihin haluaa ehdottomasti tutustua. Tietää miltei ensitapaamisella, ja vaikka ne tapaamiset jäisivät muutamaan kertaan, mistä toinen pitää ja mikä on hänelle tärkeää. Ja jo hyvin alussa ystävyyttä tai tuttavuutta haluaa tietää osuuko oma ajatus oikeaan, tai no, ei näissä asioissa ole sellaista kuin oikea tai väärä.  Mutta jostain se vain toisen läheisyyteen ilmaantuu: näkee hänet elämäntilanteessa, jossa hän todellisestikin on. Elämänkokemustako? Naisen vaistoa? Ei sitä osaa nimetä.

Mutta voi miltei kuvitella millaisia asioita hänen kanssaan puhelisi. Millaisia asioita arvaisi hänen kertovan. Voi kuvitella, että kun olen tässä hetkessä, hänkin pitäisi tästä hetkestä. Ei sitä osaa nimetä, ja silti noin hienolla ja ihastuttavalla asialla on nimi: Ystävyys.

Sellaisia me kaikki tarvitsemme. Ystäviä, jotka vaistoavat tai tietävät, mikä on sinulle tärkeää. Ystäviä, jotka tietävät mikä sinua lohduttaa. Rakkaita, jotka tietävät että heitä kaivataan, vaikka emme ehkä koskaan tapaa. Olitpa itse missä tilanteessa tahansa, älä unohda kertoa toiselle, että hän on sinulle tärkeä.

This entry was posted on 08/11/2010, in Aiheeton.