Kuukausittainen arkisto:elokuu 2011

KAKSI SATAA

Olen tähän wp:n blogiin kirjoittanut kaksi sataa päivitystä, tämä mukaan lukien. Kertokaa te, mistä kirjoitan seuraavan, 201. kerran. Otan vastaan aiheita, joista valitsen mielenkiintoisen. Kerro myös haluatko runon vai proosaa tai näiden kahden lajin yhteensulautuman, proosarunon. Aiheita voitte tiputella kommentteina, … Lue loppuun

Kategoriat: Aiheeton | 8 kommenttia

HUONEEN TAULU

Kategoriat: Aiheeton | 4 kommenttia

UUDET AAMUT

Minun majani on puhunut sanani ennen minua. Muistatko kun kerroin, että elin etelästä pohjoiseen, ja kun pohjoisen olin saavuttanut, en halunnut enää itää enkä länttä. Kaipasin kotiini, ehtoolle soittamaan kelloja ja aamulle kastelemaan usvalla. Ja vain sinä tiesit miksi halusin … Lue loppuun

Kategoriat: Aiheeton | 2 kommenttia

SUMU

Kun viime yönä olen nukkunut kuin olisin keksinyt unen ensi kerran, ja ulkona on sumu, laittavat tahdon kipeät hippuset huokaamaan päivälle, ja tämä   kaikki saa kertomaan: minä se vain tässä olen, ei kukaan muu.

Kategoriat: Aiheeton | Kommentit pois päältä artikkelissa SUMU

KOSKETUKSIA

Olen vapisevin käsin koskenut sinut punaiseksi maalaukseksi. Olen viettänyt ajattoman elämän ja vain minä tiedän kuinka läpitunkevat ovat jalkojeni hiekanjyväiset kosketukset sinun maahasi. Olisinpa herännyt kaksi yötä sitten. Silloin vaelsivat harmaat lauseet ja minä tein niistä pelkoa mustempia.

Kategoriat: Aiheeton | 4 kommenttia

VASTAUS

Nyt tiedän mitä tehdä ja löydän oikeat asiat oikeista paikoista. Tiedän mitä haluan ja unelmat muuttuvat epätodesta pieniksi toiveiksi, joita joskus haluan kantaa ennen kuin yön pelokkaat tunnit ovat syntyneetkään. Olin niin tuttu sinulle, että tiesin itsenikin. Vastaus viime kesään;)

Kategoriat: Aiheeton | 4 kommenttia

VIIRUJA

Kun sinusta kuulin ensimmäisen kerran, oli kesä kerrannut  jo monta päivää. Hieraisin silmiäni. Aukaisin kaiken kuten kertoisin ystävälleni minun rakkauteni määrän, ja koska vierastin liian monia päiviä, liian monia hetkiä, ja kaiken tämän eletyn vuoksi viimeistä kertaa aukaisin katseeni ja … Lue loppuun

Kategoriat: Aiheeton | 2 kommenttia

JÄNIS

Oli eilen illalla mökkini pihassa. Kiva kaveri, eikös? Puputti heinää ja lähti sitten tyytyväisenä loikkimaan.  Jouduin kuvaamaan aika kaukaa, joten rajasin kuvaa paljon. Siksi hieman epätarkka.

Kategoriat: Aiheeton | Kommentit pois päältä artikkelissa JÄNIS

IKKUNA

Rikoin ikkunan. Ikkunan säröt viipaloivat valon, minä istuin kylvyssä säteiden jotka pesivät pois odotuksen katseet, joita en koskaan nähnyt. Tunsin vain. Kertoi ikkunan olevan viimeinen, tunsin kaiken vajoavan tummaan vihreään, metsän kosteaan hämärään. Olin upotettu riveihin, ja ne rakastivat.

Kategoriat: Aiheeton | Kommentit pois päältä artikkelissa IKKUNA