Archive | toukokuu 2012

7 SATUNNAISTA FAKTAA

Ohjeina on:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bljaa jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Olen saanut haasteen ja tunnustuksen. Olen otettu;-) Kiitos, Perhonen, tämä on hieno. Haastan mukaan kaikki, jotka haluavat osallistua. 15 bloggaajaa on paljon, mutta toivottavasti kovin moni osallistuu.

Seitsemän satunnaista faktaa:

Matkustaminen. Pidän matkustamisesta. Kotiasiat tuntuvat mukavan etäisiltä, irtiotto totutusta arjesta on väliin enemmän kuin hyväksi. Saa uusia näkökulmia, oppii itsestään uusia puolia, eikä vähimpänä niistä ole itseluottamus.

Olen ujo. Olen kuitenkin oppinut löytämään rohkeuteni. Tämän linkin takaa löytyvä teksti on hyvin kuvaava.

Kiinnyn ihmisiin helposti ja vahvasti. Tämä saa ikävöimään ja kaipaamaan. Jokainen ihminen, jonka tapaan, jättää minuun kolon tai jotain enemmän kuten elämästä tai itsestäni oppimista.Tällainen olen tässä kohden. Kiintyminen ei ole kovin helppo ominaisuus.

Tykkään sinisestä. Se on vuosikausia ollut suosikkivärini. Eri sävyissä, voimakkuuksina, vaaleana ja tummana. Minun vaaleansiniseni on jo käsite;-)

Tykkään istua kahviloissa. Yksin tai ystävieni kanssa. Joskus mukana kulkee kirjoituskirja tai tämä kone, jotta voin kirjoittaa. Yhdessä kirjoittamista voisin kokeilla kahviloissa. Vinkki? Kyllä.

En halua enää muuttua. Näin on minun hyvä nyt. Ennen halusin olla toisenlainen. Se oli kovin vaikeaa.

En pidä yllätyksistä. Niissä olen enemmän kuin huono. Jopa mukavat yllätykset saavat minut joskus varautuneeksi, vaikka kiitollinen voin niistä ollakin. Siksikös elämäni oli aiemmin niin hallittua ja hillittyä ja kontrolloitua. Elämä ilman yllätyksiä ei kuitenkaan ole kovin elävää, ja turvallisuuskin voi olla ahdistavaa. Mitä päivät mukanaan kantavat, niistä olen oppinut nauttimaan. Elämää ei voi kovin suunnitella kovin eteenpäin. Ja tämä on ollut kovin vapauttava ja helpottavakin asia oppia. Eli mukaville Yesh! ja ikäville NouNou.

LA BELLA ITALIA

[album: http://www.raila.fi/wp/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp/wp-content/uploads/dm-albums/Umbria 1/]

Ensimmäinen kuva on Fransiskus Assisilaisen jalanjäljistä Assisin kylästä. Assisin muurilta otettu kuva maisemasta. Peruginan suklaatehtaalta otettu kuva maailman suurimmasta suklaakonvehdista. Painoi 6000 kiloa. Espanjalaiset portaat Roomassa, Villa Francon keittiötä ja maisemakuva Villan ylätasanteelta. Toiseksi viimeinen kuva Perugian kaupungista.

Tässä hieman kuvia Italian Umbriassa viettämästäni viikosta.

SALUTI

Tässäpä kuvia: Takka ja keittiö ovat Villa Francosta.

[album: http://www.raila.fi/wp/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp/wp-content/uploads/dm-albums/umbria 1/]

This entry was posted on 08/05/2012, in Aiheeton.

JÄÄT LÄHTEVÄT

[album: http://www.raila.fi/wp/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp/wp-content/uploads/dm-albums/river/]

Kaksi ensimmäistä kuvaa otettu kahden aikaan tänään. Kaksi viimeistä seitsemän aikaan illalla.