Kuukausittainen arkisto:heinäkuu 2013

PAPERIN VALMISTUS VOL. III

(Klik, ja kuvat suurenevat.) Tällaisia niistä tuli. Hieman kuprulla, mutta sehän ei askartelua haittaa.  Värit ovat ehkä hiukan alkuperäistä tummempia ja nämä kuvatkin ovat aika tummia. Mutta joo, kyllä näistä jotain keksii.

Kategoriat: Aiheeton | 6 kommenttia

PAPERIN VALMISTUS VOL. II

(Klik, ja kuva suurenee.)   Kun nämä ovat kokonaan kuivuneet, paperi irroitetaan vetämällä kankaan vastakkaisista kulmista nopeasti. Siten paperi ei repeä. Kunhan kuivuvat, näkee näiden todellisen värin. Jonkin verran ehkä alkuperäisistä muuttuvat.

Kategoriat: Aiheeton | 2 kommenttia

PAPERIN VALMISTUSTA

Täällä olen aiemminkin kertonut paperinvalmistuksesta. Grillikatos oli mainio paikka tähän märkään askarteluun. Vettä meni reilu pari ämpäriä. Nuo revityt palat, niiden päälle kaadetaan kiehuvaa vettä, ja annetaan imeytyä. Sen jälkeen tehosekoittimella sekaisin, josta nostetaan tuohon neliön muotoiseen vatiin, jossa on … Lue loppuun

Kategoriat: Aiheeton | 2 kommenttia

ROHKEUS

On hetkiä, jolloin toivoisi voivansa tehdä jotain hyvin eri tavalla.  Toisinaan on oltava totuudessa yksin, joskus on peilattava  totuuskin tulevaisuutta vasten. Joskus on rakastettava miettimättä, joskus on oltava niin rohkea, että uskaltaa sanoa kaiken vailla pelkoa. Joskus on vain kerrottava, … Lue loppuun

Kategoriat: Aiheeton | 4 kommenttia

KESÄ

      Tänään ilmassa on pieniä viiruja, ne putoavat ropsien ruohonkorren hämähäkin kiikkuun. Harmaan pilven reunat kohottavat olkapäitään. Kesä tuoksuu vihreälle.

Kategoriat: Aiheeton | 4 kommenttia