7 SATUNNAISTA FAKTAA

Ohjeina on:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bljaa jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Olen saanut haasteen ja tunnustuksen. Olen otettu;-) Kiitos, Perhonen, tämä on hieno. Haastan mukaan kaikki, jotka haluavat osallistua. 15 bloggaajaa on paljon, mutta toivottavasti kovin moni osallistuu.

Seitsemän satunnaista faktaa:

Matkustaminen. Pidän matkustamisesta. Kotiasiat tuntuvat mukavan etäisiltä, irtiotto totutusta arjesta on väliin enemmän kuin hyväksi. Saa uusia näkökulmia, oppii itsestään uusia puolia, eikä vähimpänä niistä ole itseluottamus.

Olen ujo. Olen kuitenkin oppinut löytämään rohkeuteni. Tämän linkin takaa löytyvä teksti on hyvin kuvaava.

Kiinnyn ihmisiin helposti ja vahvasti. Tämä saa ikävöimään ja kaipaamaan. Jokainen ihminen, jonka tapaan, jättää minuun kolon tai jotain enemmän kuten elämästä tai itsestäni oppimista.Tällainen olen tässä kohden. Kiintyminen ei ole kovin helppo ominaisuus.

Tykkään sinisestä. Se on vuosikausia ollut suosikkivärini. Eri sävyissä, voimakkuuksina, vaaleana ja tummana. Minun vaaleansiniseni on jo käsite;-)

Tykkään istua kahviloissa. Yksin tai ystävieni kanssa. Joskus mukana kulkee kirjoituskirja tai tämä kone, jotta voin kirjoittaa. Yhdessä kirjoittamista voisin kokeilla kahviloissa. Vinkki? Kyllä.

En halua enää muuttua. Näin on minun hyvä nyt. Ennen halusin olla toisenlainen. Se oli kovin vaikeaa.

En pidä yllätyksistä. Niissä olen enemmän kuin huono. Jopa mukavat yllätykset saavat minut joskus varautuneeksi, vaikka kiitollinen voin niistä ollakin. Siksikös elämäni oli aiemmin niin hallittua ja hillittyä ja kontrolloitua. Elämä ilman yllätyksiä ei kuitenkaan ole kovin elävää, ja turvallisuuskin voi olla ahdistavaa. Mitä päivät mukanaan kantavat, niistä olen oppinut nauttimaan. Elämää ei voi kovin suunnitella kovin eteenpäin. Ja tämä on ollut kovin vapauttava ja helpottavakin asia oppia. Eli mukaville Yesh! ja ikäville NouNou.

Kategoria(t): Aiheeton. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to 7 SATUNNAISTA FAKTAA

  1. arctia sanoo:

    Johtopäätös: paperintekoon ja kahvilaan kirjoittamaan ja olemaan (kerrankin) hiljaa?

    • Raila sanoo:

      Hyvä arctia: Kaksi ensimmäistä osuivat oikeaan. Hiljaisuus tai puhuminen eivät ole yllättäviä, joten relaa pois. Puhu ihmeessä, mieluusti kuuntelen.

Kommentointi on suljettu.