EI TÄNÄÄN TÄTÄ ENEMMÄN

Kirjoitanko siitä millaista musiikkia kuuntelen? Vai kuinka on mukava on vain kävellä, käydä salilla, neuloa vuosien tauon  jälkeen. Tavata ystäviä?  Vai kerronko, että tänne blogiin ei tunnu syntyvän juuri mitään uutta, koska yksi kirjoitustyö on kesken. Vai olisiko peruste blogijulkaisujen vähäisyydelle yksinkertaisesti seuraavat kirjojen alkusanat:

” Kaikki onnelliset perheet muistuttavat toisiaan, jokainen onneton perhe on onneton omalla tavallaan.”

Leo Tolstoi

Ihminen kasva,
ihminen vanhene
nii yhtäkkiste.

Kaik jää taa,
hiukan tärrä mennesäs
ko junast purotettu
markkinpallo

Heli Laaksonen

”The first foundation of friendship is not the power of conferring benefits, but the equality with which they are received, and maybe returned.”

Funius

Mitä tänään muuta, kun tämäkin tiistai on ollut koko päivän minulle sunnuntai;) sen paremman puolensa näyttävä sunnuntai;)

6 thoughts on “EI TÄNÄÄN TÄTÄ ENEMMÄN

  1. Kyllä, ja juuri tämä tekee elämästä elämän. Että kultakin ihmiseltä riittää jotain tarjottavaa toisellekin. Onneksi jokainen saa vielä suunnata itse omaa ajan käyttöään, vaikka ympäristö uhkaakin tulla joskus liiaksikin ohjaamaan ajankäyttöä, eikä aina niin tiedostetusti. Kuinka paljon ympäristö ohjaa ajankäyttöä, paljonko ehtii kuuntelemaan omia sisäisiä ääniä ajankäytön suhteen tämän maailman vauhdissa?

    • Salla: Hyvin kysytty. Sitä tuntee itsensä ”roistoksi” jos haluaa aikaa itselleen. Naisten pitäisi riittää niin moneen, omasta mielestämme;) Oman itsen kuunteleminen on hyvä homma;) ja tuiki tärkeää…

  2. Jokainen saa valita ja joutuu valitsemaan ihan itse, mihin aikansa käyttää. Ehkä siitä, mitä tekee, on hyvä saada jotain itselleenkin. Muuten viehätys katoaa.

    • isopeikko: Se on totta, jos oma viehätys katoaa vai arvella sen katoavan myös toisilta. Jokainen on oman onnensa seppä;) Ja jos tulee valinneeksi väärin, ei liene koko elämä mennyt? Jos jostain itse saa paljon, riittänee siitä toisillekin…

  3. Raila, eksyin nyt blogiasi kurkkimaan, sinullahan on aivan ihana blogi! Pikaisesta katsauksesta päätellen pidät paljon kirjallisuudesta ja kauniista ajatuksista ja esineistä ja näiden kaikkien kolmen luomisesta itse!

    • Salla: Kiva, kun kävit blogiani lukemassa. Sinä löysit heti kolme minulle tärkeää asiaa, hyvin kiteytit. Kirjallisuutta rakastan, kauniita ajatuksia vastapainoksi maailmaan ja kaikkien näiden luominen on hauskaa!;)

Comments are closed.