KIRJASIA

Kauan sitten ajattelin: joskus teen kirjasen. Elämästä. Kadottamisesta. Voimasta. Nyt se on tässä. ”Puhdas vesi silittää unet” on kirjasen nimi. Jos haluat tilata, laita minulle sähköpostia osoitteeseen railaterttu@gmail.com. Laita mukaan nimesi ja mihin osoitteeseen paketin haluat. Kerro montako kappaletta haluat ostaa. Saat tilinumeroni paluuviestissäni. Vielä ehtii jouluksi. Voit saada kirjan myös osallistumalla arvontaan. Aikaa on uudenvuoden aattoon klo 24:00 saakka. Laitathan kommentin, jos haluat olla mukana arvonnassa. Arvon kaksi kirjaa Uuden vuoden päivänä.

”Puhdas vesi silittää unet” postituskuluineen.

1 kpl 10,00 €
2 kpl  18,00 €.
3 kpl 25,00 €
4 kpl 28,00 €.

Ilman postituskuluja 8,50 €.

Hiljaisuus tietää enemmän

enemmän kuin hetket jotka todella olemme eläneet

hiljaisuus saniaisten heijastama

aurinko kuin savu

kertoa kuvin samaa tarinaa aloittaa sen uudesta kohdasta

kun kuva on piirtynyt käsiisikin niihin en haluaisi sitä solmeilla

eletty kuin putoava vesi

Ja on toinenkin kirja. Vuorotellen. Reija-sisareni, tuttu  Tuulestatemmattua-blogistaan, kanssa yhdessä tehty. Valokuvia ja ruoka-aiheisia artikkeleita. Jokaiselle kuukaudelle kaksi runoa. Maukkaita reseptejä. Katseltavaksi, luettavaksi, keittiöön ja lahjaksi. Voit saada tämänkin kirjan osallistumalla arvontaan tai ostamalla. Eli laitathan kommenttilootaan halukkuutesi olla mukana arvonnassa. Kun osallistut arvontaan kerrothan kumman kirjan arvontaan haluat osallistua. Ja tokihan voit osallistua molempien tai vain toisen kirjan arvontaan. Ja jos haluat ostaa, laita viestiä sähköpostiini eli kappalemäärä ja mihin osoitteeseen kirjat toimitan. Saat paluuviestissä tilinumeroni, jonne voit maksaa kirjaostoksesi. Sähköpostisoitteeni on railaterttu@gmail.com Aikaa on uudenvuoden aattoon klo 24:00 saakka. Arvon kaksi kirjaa Uuden vuoden päivänä. Eli sinulla on mahdollisuus voittaa kaksi kirjaa! Kannattaa olla mukana.

Yksi ”Vuorotellen” yhdessä runokirjani kanssa 27 € postituskuluineen. Kaksi runokirjaa ja kaksi Vuorotellen-kirjaa postituskuluineen 50 €. Yksi ”Vuorotellen” on 21 € postituskuluineen.  Kaksi ”Vuorotellen” kirjaa saat 39 €, kolme 52 € neljä 54 €.

Joulukuun runo on tällainen:

Joulukuu jo tulla vierähti.
Samoten syksystä talveen vierähti.
Joulu väritti tähtöset,
ilon ja valkean,
lahjoiksi tumman taivahan.

Värikästä, maukasta ja ihanaa joulua!

Raila

8 thoughts on “KIRJASIA

  1. Onnea kirjoille! Mahtavaa! Minäkin haluan mukaan kaikkiin arvontoihin! Ja jos en voita, tilaan yhden kpl molempia sitten sähköpostilla.
    t. meeku

    • Merja K. Kiitos! Vuorotellen on ruokaihmisen kirja. Mukana olet arvonnassa, onnea siihen.

  2. Voi Raila, jaksan niin ihailla ja ihmetellä ulosantiasi.. Niin kaunista, rikasta ja koskettavaa tekstiä!

  3. Hei hienoa! Onnea kirjasille! Minä haluan osallistua kaikkiin arvontoihin.

  4. Hienoa! Kylläpä yllätti, vaikka ei se oikeastaan yllätys ollutkaan, vaan oikeaa aikaa odottava tapahtuma. Luulin Reijan blogista, että se olisi yksi yhteinen kirja samojen kansien välissä. Mutta ovatkin kaksi? Menestystä toivotan Kirjailijattarille!Ihanaa!

    • kaari3: Voi kiitos. Mielenkiinnolla jään odottelemaan lukijoiden kommentteja;-)

Comments are closed.