LELUT JA LEIKKIKALUT

Inspiroidu -haasteblogissa haastetaan lelut ja leikkikalut: ”Lapsen rakkaimpien lelujen ikuistaminen voi herättää myöhemmin kuvista katseltuna melkoisen hymyn huulille. Rakas nukke, puhki ajettu pikkuauto tai kulmistaan pyöreäksi kuluneet puupalikat. Leluiksi voitaneen laskea myös aikuisten käytössä olevat kamerat ja puhelimet, sillä usein ne herättävät vähintäänkin yhtä fanaattista omistushalua kuin lasten vastaavat kapistukset!” 

Itse päätin yhdistää minulle kaksi mieluista asiaa: leipomisen ja leipomusten koristelun. Tämä suklaaruutu -kakku oli mieluinen neljälle pienelle vieraalleni viime viikonloppuna. Laivat varsinkin olivat suosittuja;)

[album: http://www.raila.fi/wp/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp/wp-content/uploads/dm-albums/lelut/]

Mukavaa kesää!

4 thoughts on “LELUT JA LEIKKIKALUT

  1. Herkullisen värinen sivu, ja ihan totta, marsipaanikoristeista tulee jotenkin myös askartelu mieleen

    • xing: Keväänvihreää. Marsipaanista on hauska muovata koristeita myös lasten kanssa.

  2. Kiitos kommentistasi. Toki mä säilytän skräppini… 🙂 Kansiot vaan pursuilee niin, että pitäs hankkia uusia..

    Sulla on hauska ja erilainen näkökulma aiheeseen… tuo koristeluhan on kuin muovailua ja mielikuvitusta saa käyttää kivasti tuossa kakkujen teossakin..

    • Marionella: Kiva kun tulit käymään. Juu, tuo ikuinen säilytysongelma;) Marsipaani on ihmeaine, kakkujen koristelu on mukavaa, ja täältä opin paljon. Joku kysyi mutkan kautta, että mitä niillä skräpeillä voi tehdä! Tarvitseeko kaiken olla aina hyötykäyttöä, ja tottakai esteettisyys ja luovuus ravitsevat päivää, koko elämää.

Comments are closed.