MALTTAMATON

Kuinka ihmeessä tämä on tapahtunut? Minua on sanottu kärsivälliseksi. No, ehkä näin onkin, mutta mutta, kun minä olen äärettömän malttamaton. Odottamisessa. Kaiken pitäisi tapahtua juuri nyt, mieluusti kahdessa sekunnissa tai alle. Ja kun ne kaksi, elämässä niin tärkeät kaksi  sekuntia, ovat menneet ja asia ehkä tapahtunut, sitten harmistuneena odotan, että mitähän tässä kahden sekunnin jälkeen voisi tehdä. Aloittaako uusi maltin koetteleminen?

Olisiko se kärsivällisyys enemmänkin luonteenlujutta? Turha kai tätä on selitellä. Anteeksi kaikki tänään kanssani tekemisissä olleet.  Niin kaupungissa kuin kotikylälläkin;) Tämä päivä pysäytti, unohdin ne kaksi sekuntia täysin ja unohdin samalla mikä viikonpäivä on. Elämä on siis aika mainiosti.

Ja tämä pysäyttää aina:

Samanlainen onni Jarkko ja Laura,

Kategoria(t): Aika, Eihän vaan tällä tavalla..., Elämä on..., Haaste. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 Responses to MALTTAMATON

 1. isopeikko sanoo:

  laulun sanat hmm… niissä on jotain.

  • Raila sanoo:

   isopeikko: Niissä on jotain sopivan pientä, pienistä asioista onnen askeleet.

 2. arctia sanoo:

  Älä nyt ainakaan multa anteeksi pyytele! Itse tuo pitäisi tehdä. Kun ei katsos kulje, ei kulje…. Ja paikkakin oli häiriinnyttävä, jos kohta tuota olin itse jo muutenkin.
  Miten voin auttaa malttamattomuutesi kanssa? 🙂

  • Raila sanoo:

   arctia: En tarkoittanutkaan sinua, en lainkaan tuolla malttamattomuudella. Ihan perusasioiden hoitamisia kuten sitä kello kahdelta ollutta juttua ja ostoksilla käyntiä. Olisi pitänyt tarkentaa ne asiat. Se lounas oli mielestäni, itselleni, arvokas tunteroinen. Minä kun vain pidän seurastasi, kaikkineen päivineen.

Kommentointi on suljettu.