VIERAILUJA JA KIITOLLISUUTTA

Pieni visiitti ja pidempäänkin piipahtaminen: Kuinka toivoa antavaa ja ihania mustoja herättävää on lukea tärkeiden ihmisten päivitykiä kauempaakin ajassa. Olenko muistanut sanoa, että tarvitsen sinua, joka näitä höpötyksiäni luet. Että olen kiitollinen. Että olen tässä näin. Ja enempää minun ei tarvitsekaan. Vain olla oma itseni. Mutta matka jatkuu. Lähelle tai kauas. Ja siinä matkalla haluan ja aion olla mukana, jokainen aamu on turvallinen odotus, jokainen päivä ovat aistit avoimina, jokainen ilta levollisia askelia, jokainen yö on hymy huulilla. Matkustaminen on elämää, ja elämähän on juhlallinen tapa viettää aikaa.

 

Kevättä sinnekin,

– raila –jokisuu kurssikuva copy

4 thoughts on “VIERAILUJA JA KIITOLLISUUTTA

    • isopeikko: Kovin olisi kirjoittava ihminen tai peikko yksin, jollei kukaan tekstejään lukisi. Yksi mukava tapa keskustella ja jakaa ajatuksiaan, sitähän kirjoittaminen on. Kiitos! peikolle polun päästä, paneudun siihen ajan kanssa.

  1. Tiedän, ettet kirjoittanut minulle suoraan, heh, mutta hyvin osuvat sanasi tunteisiini. Hugs and kisses to you!

    • Irma: Kirjoitin ihan jokaiselle, joka tekstejäni lukee. <3 Jokainen kirjoittaja tarvitsee lukijan. Kiitos, kun olet ottanut sanojani vastaan.

Comments are closed.